Senaste inläggen

Av djess - 8 januari 2009 10:28jag gick upp halvåtta imorse. inte för min egen skull, utan för alex holms skull. jag är så förbannat jävla snäll att jag går upp halvåtta på morgonen för att ringa och se så han är uppe och inte försover sig till sin uppskrivning.

sedan gör jag mig iordning och kör och hämtar honom, för att lämna av honom i stan.


efter det kör jag och handlar frukost, åker hem till holm igen, den här gången för amandas skull. sätter på kaffe, skivar upp bröd, tar fram pålägg, ger katten mat och ser till så holm också kommer upp.


gemytlig frukost och sedan kör jag henne till jobbet.seriöst. var är min guldstjärna?
sitter och tittar över tabellen för elitserien. jag är mkt nöjd med lhc. vi gillar ledning. vi gillar toppen. deras nästa är mot djurgården. fula äckliga djurgården. alla som gillar djurgården gör det enbart för att det var det första laget man lärde känna när man var liten, vid fem års ålder typ.

då var djurgården häftigt. men inte ens då föll jag. jag valde malmö redhawks.


och favoritlaget i nhl var såklaaaaaart detroit. säker andraplats var colorado. snacka hockeykorten jessan låg inne med. idolerna var steve yzerman, foppa och målvakten som jag förgäves försöker komma på namnet på(nu skulle jag vilja ta åt mig äran, men mitt ex droppade namn och då föll polletten slutligen ner, jag menade denna målisen såklart). fan, vi pratade om honom häromdagen. mkt skumt.


jag undrar vart alla mina hockeykort blev av.

och att jag tappade tråden om elitserien kan man ju diskutera.

helt enkelt - heja linköping, frölunda, timrå och rögle. jag gillar er.skönt att vara med från början den här dagen också, iaf.

snart bokföring. först lite 30 seconds to mars.

ANNONS
Av djess - 8 januari 2009 08:33

mallory knox säger:

tycker du att jag har varit duktig?

mallory knox säger:

att det är på tiden?

mallory knox säger:

är du lite stolt?

pelle säger:

ja

pelle säger:

ja

pelle säger:

jaANNONS
Av djess - 8 januari 2009 08:09det måste ju vara ngt av det drygaste. right? ngn skriver sms och skyndar sedan in hit för att läsa sitt svar. inom tio minuter väntar ett argt sms i inkorgen som skriker efter mig, undrar varfan jag är, vad som tar sådan tid, kom igen nu!alex. jag önskar verkligen att jag hade pengar så att jag kunde skicka tiotusen lugnande sms, att jag var vaken och kunde vara beredd på ditt fall. jag är ledsen att jag inte kunde bolla tankar med dig inatt och inte nu på morgonen heller. jag hoppas du mår bättre idag. annars får du söka dig till datorn och hoppas på att jag finns här ngnstans.

det känns fint att du behöver just mig, så, förlåt. för att jag är pank.

kanske har din flickvän lite nät du kan falla på tills vidare..

annars är inte stjärnklara knäpptysta nätter på landet långt ifrån.och så vare du!

detsammadetsammadetsamma. klapp gånger sextiotre.

inte bara en sorts klapp. utan alla tänkbara.

valfria. ja, jag är så generös idag.

klapp. :)

Av djess - 7 januari 2009 21:00grattis in flames till er fina lilla grammis.


jag älskar er.

och björn, du blir bara sötare ju mer tiden går.btw, jag har inga cash på mobilen. så börja sakna mig.

vi hörs i slutet av januari.

Av djess - 7 januari 2009 17:41men seriöst. vem vill inte ligga med oss?

japp. du får båda.


eller nej. du får det blonda stycket. jag är fortfarande munk (20 mars, pallar jag?!)

Av djess - 7 januari 2009 13:33tvtittare, känner ni igen låten?kent - på drift?

Av djess - 7 januari 2009 12:56jag har en vän. han har varit min vän sedan jag var sex år. vi gick i samma klass i sju. på högstadiet slog vi våra fula vanor ihop och har festat en massa sedan dess.


den här vännen heter jocke och är väldigt lång. väldigt snäll. och ibland väldigt...dum. han har stora fötter och massa tatueringar. han har en jättehög röst och skrattar åt allt. han har en hund som heter nisse och är ännu större än han själv.när vi gick i tvåan frågade jocke chans på mig. jag ville inte riktigt, men då han erbjöd mig tjugo kronor och en riktigt cool nyckelring sade jag ja. vi satt uppe på en gungställning när allt hände. jocke var lycklig och jag tänkte ut massor av små sötsaker jag kunde köpa för tjugo kronor. tjugo olika S liksom! det var paradiset.


men på kvällen där drabbades jag av ngn form av..samvete. det kändes inte riktigt rätt. så jag talade om allt för mamma som genast sade åt mig att lämna tillbaka pengarna och nyckelringen det första morgonen därpå.


så, jag lämnade tillbaka tjugan och gjorde slut. nyckelringen behöll jag. den har jag kvar än idag. det står ngn kärleksförklaring på den och så olika färgade gelevätskor inuti. väldigt fiffig.


från den dagen bestämde sig jocke att han skulle 'få mig'. i flera års tid utan min vetskap. det var först på fyllan ngn gång under högstadiet som han berättade att han en vacker dag skulle få mig.


det har inte lugnat ner sig det minsta genom åren och det är fantastiskt roligt att se hans ögon tindra sådär barnsligt som ögon på barn som öppnar paket. precis så tindrar dem när han ser mig. visst är det vackert?


tyvärr är jag inte förtjust i jocke på det sättet. och det vet han om. förhoppningsvis är han inte heller förtjust i mig på det sättet, utan det har bara blivit en fixidé genom åren från en tid då han kanske var kär i mig. eller ngt.


för ett par veckor sedan kläckte han ur sig på fyllan att det hade hänt att han tänkt på mig när han haft sex med sitt ex. jag blev långt ifrån förvånad, bor man här är sådana där yttranden väldigt vanliga. speciellt från honom.

han har också drömt om mig många ggr. sexuella drömmar såklart. och ibland inte lika roliga drömmar, som den drömmen då vi fick barn ihop. vilket han ändå, om han behövde, kunde tänka sig att gå med på.överlag är jocke en väldigt fin kille. en rolig kompis.

och jag är rätt säker på att han inte är så allvarlig som han utger sig för att vara vad gäller den lilla besattheten över mig.yeah baby, yeaaah. :`)

(internt)

Av djess - 7 januari 2009 12:40ingrid michaelson - keep breathing

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se