Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

SÅDANT SOM BARA JAG TYCKER ÄR COOLT.

Av djess - 13 januari 2009 12:48jag och min bror snackade könsneutrala namn en dag. att det vore rätt coolt om jag hade hetat charlie. typ. eller sam. som förkortning ni vet.


då kom han tänka på en tjej i karlshamn.

hon heter charlie frank.


frank är hennes efternamn.

DET tycker jag är så grymt snyggt.

hon är säkert en störtskön tjej.

den där charlie frank.


jag tänker mig emofashion möter skate möter smygsam punk.

hon har säkert långt svart hår och en piercing i sidan av läppen. rätt liten och väldigt framåt. förmodligen kan hon skata jävligt bra. alldeles säkert dansar hon street. missbrukar hårspray och får ligga med vem hon vill men vägrar. hon säger att hon skall vänta tills den rätta kommer. hon har en jättestor schäfer som heter skip. hennes bästa kompis är en kille som heter ngt jättetråkigt. typ anders eller gustav. anders eller gustav är hemligt kär i charlie. charlie är inte kär i någon annan än sig själv.

idag har hon stora baggyjeans på sig och en omsydd bandtröja med my chemical romance. en fläta i ena sidan av håret och alldeles för mkt kajal.


men ingen bryr sig om det.

det är ju förfan charlie frank. hon får se ut precis hur hon vill.

för hon är charlie frank.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av djess - 2 februari 2009 15:13

  vi gör såhär istället; denna bloggen får stå kvar tills alla mina läsare hittat till den nya.         http://jesswylde.blogg.se   ses där.   ...

Av djess - 13 januari 2009 13:14

    det är så bra att jag vill gråta:    

Av djess - 13 januari 2009 12:40

    jag skall ut och springa. men jag har inte kommit ngnstans än. vad jag vet. jag sitter här och snurrar på pysens stol, sörplar kaffe och lyssnar på nikola. jag hittar tusen saker att göra istället för det jag borde. dessutom är jag trött. då kän...

Av djess - 13 januari 2009 12:14

    nikola sarcevic - roll, roll and flee

Av djess - 13 januari 2009 12:00

    hahaha. alltså..hahaha. will ferrell är så GRYM!    

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se