Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

LITE EGEN.

Av djess - 13 januari 2009 10:55jag är en pipare.

en pipare, undrar ni. menar du pippare?

neeej, jag menar en sådan där som piiiiper.

varje morgon när jag vaknar så sträcker jag på mig och piiiiper. inte störigt på ngt sätt, bara ett litet pip. sedan vill jag gärna rulla ihop till en liten boll och krypa intill ngt.


men jag fattar ändå inte riktigt grejen med att pipa varje gång jag sträcker mig. det vore ju värre om man typ..skrek ett avgrundsskrik varje gång. då är ju pip bättre. men ändå. varför började jag med det?en annan lite konstig grej jag också gör dagligen.

när jag skall in på toaletten så gliiider jag sista metern. inte så att jag tar sats, utan golvet är såpass halt där att jag liksom bara sladdar in. ungefär som när man bromsar på is. det har jag gjort i alla år. bara på denna toaletten här hemma.

det går automatiskt. tänker inte på det.


man kan tro att jag laddar inför toabesök. samlar mig, backar och tar sats och sedan drar löpet. men nej. jag går. som vanligt folk. men glider sista metern.


haha. varför?

men jag tänker inte sluta med det.

jag tänker fortsätta glida och pipa.

om ngn gnäller säger jag bara, håll käft, det är en del av min charm. fucker.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av djess - 2 februari 2009 15:13

  vi gör såhär istället; denna bloggen får stå kvar tills alla mina läsare hittat till den nya.         http://jesswylde.blogg.se   ses där.   ...

Av djess - 13 januari 2009 13:14

    det är så bra att jag vill gråta:    

Av djess - 13 januari 2009 12:48

    jag och min bror snackade könsneutrala namn en dag. att det vore rätt coolt om jag hade hetat charlie. typ. eller sam. som förkortning ni vet.   då kom han tänka på en tjej i karlshamn. hon heter charlie frank.   frank är hennes efternamn. DET ty...

Av djess - 13 januari 2009 12:40

    jag skall ut och springa. men jag har inte kommit ngnstans än. vad jag vet. jag sitter här och snurrar på pysens stol, sörplar kaffe och lyssnar på nikola. jag hittar tusen saker att göra istället för det jag borde. dessutom är jag trött. då kän...

Av djess - 13 januari 2009 12:14

    nikola sarcevic - roll, roll and flee

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se