Direktlänk till inlägg 12 januari 2009

HELA VÄRLDEN SÄGER NEJ.

Av djess - 12 januari 2009 10:34sena nätter är min grej. verkligen. men jag skall faktiskt klara av att gå upp tidigt ändå. jag har flera års övning i sena nätter och tidiga mornar.


jag är GRYMT svår att få upp som det är. jag hittar tiotusen olika anledningar och tycker att såvida huset inte brinner eller ngn snor min bil så tänker jag ligga kvar, det kan du ge dig fan på.

jag blir gärna otrevlig om jag trots allt inte får ligga kvar. jag upplever det som att personen som väcker mig stör mig, när jag sagt åt personen att verkligen se till så att jag kommer upp.


ibland är jag så orolig över att jag skall försova mig att jag vaknar långt innan jag skall gå upp.


idag. var ingen speciell dag, jag oroade mig inte över att försova mig till ngt. men jag bara vägrade. allting inom mig skrek neeeej! med panik. stanna. i sängen är det varmt och skönt och du får sova en stund till och katten ligger intill dina ben och myser, starta en film och blunda. somna om med tankarna på hur kallt det är ut och hur varmt och skönt du har det. soooov. vägra gå upp.


så jag tryckte på play och begravde mig bland täcken och kuddar och somnade jättenöjd. vaknade liite senare än halvåtta och gick ut och gick en runda. tanken var löp, det får bli sedan.

efter jobbet.


jag är uppe iaf och hivar kaffe som aldrig förr.

jobb om en timme och tjugo minuter. spännande.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av djess - 2 februari 2009 15:13

  vi gör såhär istället; denna bloggen får stå kvar tills alla mina läsare hittat till den nya.         http://jesswylde.blogg.se   ses där.   ...

Av djess - 13 januari 2009 13:14

    det är så bra att jag vill gråta:    

Av djess - 13 januari 2009 12:48

    jag och min bror snackade könsneutrala namn en dag. att det vore rätt coolt om jag hade hetat charlie. typ. eller sam. som förkortning ni vet.   då kom han tänka på en tjej i karlshamn. hon heter charlie frank.   frank är hennes efternamn. DET ty...

Av djess - 13 januari 2009 12:40

    jag skall ut och springa. men jag har inte kommit ngnstans än. vad jag vet. jag sitter här och snurrar på pysens stol, sörplar kaffe och lyssnar på nikola. jag hittar tusen saker att göra istället för det jag borde. dessutom är jag trött. då kän...

Av djess - 13 januari 2009 12:14

    nikola sarcevic - roll, roll and flee

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se