Direktlänk till inlägg 6 januari 2009

JAG TÄNKER PÅ EN SAK.

Av djess - 6 januari 2009 19:57



satt och klickade runt bland bloggar och bilder.


tittade som vanligt extra noga på de där tjejerna. armarna. nyckelbenen. handlederna. jag är fixerad vid sådant. där huden....nej, förresten. jag lämnar det. det kan nog klassas som sjukligt beteende och hipps happs är jag tvångsinlagd på ngt jävla hem. no fun, riiiight..


iaf. vuxna tjejer, till utseendet, är fan trista. varför slutade ni vara i färg?

helt ärligt.


jag må klassas som vuxen, men jag absolut inte det. jag tänker aldrig sluta vara i färg. jag tänker inte ta ut min piercing bara för att jag är tjugo. jag tänker inte klippa av mig håret bara för att se anständig ut. jag tänker inte sluta klä mig som jag vill bara för att hålla mig inom ramarna.


vill ni köra på era tråkiga hmkavajer och jeans med ett fult skärp till från jc och världens lamaste tröja och stövlar som passar bättre i ett ridstall så, VISST. men dra inte ner mig i skiten!

låt mig få ha mina skinnjackor, mina converseskor och mina halsdukar och sjalar i olika färger. låt mig få ha ett litet hål på mina jeans, låt mig få klä mig i blåa tubtopklänningar, låt mig få ha vafan jag vill. jag tänker inte bli en tråkig jävla fjant.


blir jag ngnsin sådär grå och inom ramarna efter 22 så slå mig på käften.


helt plötsligt fattar jag varför killarna jämt ser sig om efter yngre.



ja. ibland är jag såhär omogen :`) 

och självklart drar jag inte er alla över samma kam. men jag hamnar på kompisars bloggar, bilddagböcker, och så bah, hej, här är mina tjejkompisar, vi tittade på film eller whatever och så förväntar man sig ngt...iaf ngt pytte. men..nej. inget.


det är ju vi tjejer som kan stila till det, de där små detaljerna som sätter färg på hela tillvaron för ngn annan. det lilla. less is more.


som de säger.

de där människorna som snackar mode.


om mode kan jag inte mkt. skiter mest i vilket, men nog fan känner jag igen tråkigt när jag ser det.  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av djess - 2 februari 2009 15:13

  vi gör såhär istället; denna bloggen får stå kvar tills alla mina läsare hittat till den nya.         http://jesswylde.blogg.se   ses där.   ...

Av djess - 13 januari 2009 13:14

    det är så bra att jag vill gråta:    

Av djess - 13 januari 2009 12:48

    jag och min bror snackade könsneutrala namn en dag. att det vore rätt coolt om jag hade hetat charlie. typ. eller sam. som förkortning ni vet.   då kom han tänka på en tjej i karlshamn. hon heter charlie frank.   frank är hennes efternamn. DET ty...

Av djess - 13 januari 2009 12:40

    jag skall ut och springa. men jag har inte kommit ngnstans än. vad jag vet. jag sitter här och snurrar på pysens stol, sörplar kaffe och lyssnar på nikola. jag hittar tusen saker att göra istället för det jag borde. dessutom är jag trött. då kän...

Av djess - 13 januari 2009 12:14

    nikola sarcevic - roll, roll and flee

Ovido - Quiz & Flashcards