Alla inlägg under april 2008

Av djess - 9 april 2008 14:01


ämnet på denna bloggen är otrohet. det är inget ämne jag riktigt gillar. jag blir bara arg och irriterad. men det här är lite annorlunda.

det är bra skrivet och det känns ärligt. även om han verkar tillfreds med att vara ett as så.. ja, läs själva.

Av djess - 9 april 2008 13:50


alltså. just nu är min bror på tolv år uppe i idrottshallen för uttagningsprov för idrottsklass som han sökt. det är högstadiet vi pratar om. jag tycker det är HELT SJUKT att man har uttagningar och intervjuer då. när jag började sjuan så var vi den allra första idrottsklassen och det gick bra - uppenbarligen - så de har fortsatt med det utan några större problem.


tills nu. det verkar som om mer än hälften av sölvesborgs tolvåringar sökt. och de ser ingen annan utväg än det här med uttagningsprov och intervjuer.

vet ni vad de får göra på uttagningsprovet? gå balansgång, göra indianhopp, fånga en boll och springa så snabbt de kan en viss sträcka. alltså..välkommen till dagis. grundar de sina val på dessa uttagningsövningarna på riktigt?


jag vet att min bror kommer komma in. han är idrott personifierad. han spenderar sju dagar i veckan i ishallen så fort den öppnas. han hänger i idrottshallen så mkt han kan och han lirar fotboll tills benen blöder ungefär. det vore en jävla skräll om han inte kom in.

 men det handlar inte om det. alla hans kompisar är minst lika aktiva idrottare och hälften av dem kommer kanske inte få gå idrottsklass.

jag sade åt pysen att nämna mig och jeppe, min andra bror, att vi också gått idrottsklass. vet inte vad det är värt men så länge han inte säger våra namn så skall det nog gå bra. 8)


jag tyckr att de borde skaffa en till klass, i sådana fall. kanske inte nödvändigtvis en idrottsklass till men en klass med idrott som tillval. av ngn form. jag vet inte hur det fungerar riktigt, men det känns ju förjävligt att neka en tolvåring.

jaja..varken jag eller mamma kom på ngn bra lösning så vi gav honom tips istället. förhoppningsvis går det bra.

Av djess - 9 april 2008 13:43



fatta vad jag skall slösa på första lönen! jag skall köpa skivor, filmer och böcker i drivor. och jag överdriver inte. jag skojar absolut inte. jag skall färga mitt hår, klippa det och jag skall dricka mig tokfull i nya kläder. jag skall köpa nytt smink och ny parfym. jag skall boka tid för en tatuering.

fatta vad seriös jag är med det.


skivor. böcker. filmer. gah. vilka härliga tidsfördriv.

Av djess - 9 april 2008 13:42
Av djess - 9 april 2008 10:10


jag vaknade idag. mobilen låg inte bortslängd ngn annanstans.

heja mig. solen vågar inte riktigt skina.

det ser kallt ut.

och jag fryser som en idiot.


godmorgon!

Av djess - 8 april 2008 23:13



så har jag inte läst en enda blogg på bloggagratis.se som är bra. värd att återvända till. jag har klickat på de namn som står i pelles kommentarer. men varenda blogg suger riktigt hårt. herregud vilka dåliga bloggare det finns på bloggagratis.se.


jag är ju inte världsbäst, långt ifrån, jag är säkerligen inte ens särskilt intressant men jag är inte SÅ förjävlig.


och jag drar er inte över samma kam, men jag har faktiskt inte hittat en enda bra hittills. sorry guys.

Av djess - 8 april 2008 22:21


pelle har köpt en ny bil. sprillans ny jävla bil som kommer i juni ngn gång. under tiden jagar han köpare för den bil vi har nu och har fått tag på en som är villig att punga ut med rätt mkt men då skall den säljas snart. jag och mamma bara, halleeeeo? är det ngn hemma därinne pelle? knackknack? vad skall jag och mamma ha för bil i två månader?

det hade han inget svar på. annat än att den måste säljas.


han klagar över hur dyr den nya bilen är och att han inte har råd med ngt mer, men ändå får han för sig att han måste köpa en bil till mig och min bror, som inte ens har körkort. varför köpa en bil till? jo för att han tror att det första jag skulle göra om jag satte mig i den bilen är att köra och krocka. han tror att jag löper större risk att krocka med en sprillans ny bil än den vi har nu. var är logiken?

som svar på det sade han att bilen kommer stå på firman och ngt om försäkring. men jag hakade upp mig på firman och sade att jag kör ju din firmabil du har nu? men det var inte samma sak tyckte han. nej, för den bilen är ju inte ny.

ni skall veta att jag kör jävligt bra. jag kör säkrare än vad pelle gör och är mer än välförjänt att köra den nya bilen.

men nejnejnejnejnej, han skall envisas med att vara dum i huvudet.

jag sade tack, men nejtack, du behöver inte köpa ngn skitbil till mig och min bror. jag kan fan lika gärna gå. och jag skall fan repa din fula jävla bil med en nyckel.


ungefär så mogen känner jag mig nu. men han är ju förfan helt trög.

han kan inte betala elräkningen men betala fyratusen för att få åka med kenny bräck? han kan knappt köpa en ny bil men är så rädd för att jag skall få köra den så han lånar ihop till en till bil - helt i onödan.


jag funderar på att slå fanskapet för denna jävla idioti.

KUKHUVUD!

Ovido - Quiz & Flashcards