Alla inlägg under april 2008

Av djess - 15 april 2008 10:08


okej. jag träffade anders. som visade sig vara en mkt trevlig och proper typ. han såg lite blyg ut. vi pratade om allt. om jorden run-resor, mörrum hockey, mina bästa egenskaper, hur jag hanterar stress, om mina gamla jobb, om gymnasiet och mitt bästa ämne och med därtill. alltså. det är bara så att jag MÅSTE ha det här jobbet. det finns inget alternativ.

jag kastar mig utför ett stup om jag inte får det. jag kanske skall säga det till anders? att han blir ansvarig för min död om jag inte får jobbet. vad glad han skulle bli då.


jävlar helvete, ge mig jobbet.

han skulle höra av sig på fredag. och är det inte mitt namn han säger då så hoppar jag.


i sjön.

Av djess - 15 april 2008 08:31


här ser ni en som varit uppe sedan sju.

körde mamma till jobbet och pysen till skolan. nu har jag gjort mig iordning, tagit ut piercingen, druckit min pulverfrukost och är redo att möta anders. eller okej, jag är egentligen inte ALLS redo.

jag känner mig jättenervös. jag vill så himlahimla gärna ha detta jobbet. det kommer gå bra..det kommer gå bra, ellerhur? ni håller era tummar för mig?


senare idag skall jag träffa felicia.

först växjöbagarn och sedan springa. sedan blir det felicia för första gången på nästan två veckor.

Av djess - 14 april 2008 23:22


haha. på kissies blogg finns ett videoinlägg där kissie och hennes blondinpolare diskuterar på fyllan i väntan på bussen. om man hejar på aik eller hammarby. den ena tjejen hejar tydligen på hammarby och blir en söderbo. en halvtaskig..ja, whatever. de andra går lös om hur tattigt det är att heja på hammarby och vara 'söder' och så säger den ena 'hänga på söder och..dricka öl! uuuh!'

det hon inte kan ha tänkt på är att hon själv står och dricker öl.


de är häpnadsväckande..tröga. 8)

säkert trevliga, men vem fan bryr sig?

jag älskar dumhet.

Av djess - 14 april 2008 20:07



sallad! jag kan förfan äta sallad! :D

(ursäkta bildernas storlek, jag orkar inte förminska)



mamma har gått runt och sagt att jag är lik ngn heeela dagen idag.

jag chansar, helt vilt.

ronja rövardotter?

Av djess - 14 april 2008 15:47


jag är tydligen hardcore:


Skullyfied Death Testament säger:

Haha

Skullyfied Death Testament säger:

Du är så jävla hardcore.


och rolig:

Skullyfied Death Testament säger:

Jess.

Skullyfied Death Testament säger:

Du är kul.

jess | cool kids never die säger:

det kommer skrivas i tidningarna om det här 'martin sjögren insåg tidigare i eftermiddag att jess är kul. en längre intervju följer på sidan tre'


alltså. som jag har skrattat. bullar, falukorvar, obefintliga r, cphoror, analgrejer, filmsnack, cpryck och ordet bajsbyxa där mitt hjärta nästan gick sönder i sisådär en sekund.


nu skall jag läsa. titta på blairhäxan.


Av djess - 14 april 2008 14:47


jag tänkte skriva ner allt det som har fått mig att skratta idag efter lång msnkonversation med maatin. men så insåg jag att ni inte skulle skratta med mig. det är så internt och överjävligt att ni skulle höja på era ögonbryn och undra vad som var fel på oss.

men jag tillåter det. för det är det fan värt.


*ler*

Av djess - 14 april 2008 13:24


jag dricker det där nu helt utan problem. och det går på ett par minuter istället för en halvtimme. fan så duktig jag är.

jag trodde jag skulle vara hungrig. eller hungrigARE. kanske. men det har inte varit ngt hysteriskt kurrande. vattnet och frukten räcker tydligen. och pulvret då. som ersätter alla måltiderna som ni nog förstått. jag är lite stolt över mig själv.


en glädje har kommit smygande. och jag vill helst inte nämna det, speciellt inte här, för då får jag väl det kastat i ansiktet sedan.. men jag kan inte låta bli att vara glad över mötet med växjö imorgon. går det inte vägen så får jag ju skämmas ihjäl för att jag skrivit ngt om det här..men ja..fan. jag kan, jag vill, jag skall!

som min högstadielärare alltid sade.

Av djess - 14 april 2008 12:33


alltså.. nu har anders ringt. från växjöbagarn. och vill ha ett möte. jag är så kass på att känna av läget. jag vet inte om jag skall våga hoppas på att ja får jobbet.

jag vill så helvetes jävla gärna. jag lovar, anders. får jag jobbet så skall jag fan jobba röven av mig.


håll en tumme, allihopa. imorgon klockan 9.00 skall vi ses.

detta måste gå vägen.

Skapa flashcards