Alla inlägg under mars 2008

Av djess - 24 mars 2008 21:00


jag älskar minnen. de kan jag nästan leva på. jag är en av dem som tycker om att tänka tillbaka, hålla kvar en liten stund, vid det som man älskade så högt just då.


jag har massor av fantastiska minnen från festivaler. mina bästa minnen är därifrån. festivaldagar med en ihållande glädje, en gemenskap. långa nätter och tidiga mornar med fullständigt galenskap. det spelar ingen roll om du är tretton eller fyrtiofem, du är alltid välkommen med in i värmen. sitta på axlar på konserter, träffa gamla klassiker från hela landet, träffa nya underbara människor, hitta på konstiga och roliga grejer, dricka pissljummen öl och grimasera, dricka snabbt så att man vänjer sig och tillslut skiter i vilken temperatur det är på drickan.


en sak kan man lita på, och det är att man får vara med om ngt mer eller mindre otroligt på varenda festival man är på. man kommer få träffa jävligt sköna människor och man kommer ha riktigt skoj.


jag kommer aldrig ge upp festivalerna. jag kommer aldrig tala om nackdelarna. jag kommer föralltid vara förälskad i att vara skitig, snorfull och löjligt lycklig.


på festival är vi alla välkomna.

Av djess - 24 mars 2008 18:41

det värker i hela kroppen. inte av träning, det är livet som värker. jag antar det. det känns förjävligt allting. mitt hjärta slår i hundrafemtio hela tiden, mina händer darrar och jag kan knappt sitta still, rastlös till max, irriterad, ledsen, orolig, tårarna försöker tränga ut men jag vägrar. ni stannar kvar i kroppen tills jag är redo att släppa loss er. jag är inte ett dugg redo för tårar. det är inte dags än.


jag känner mig vidrigt ensam. det hjälper inte att vädret suger. skrattar mig rakt i ansiktet och kastar snöbollar i nacken på mig. isbollar nästan. jag har lärt mig att vara utan telefon, och därmed i stort okontaktbar. eftersom världen är för efterbliven för att kunna ringa hem till mig.


jag är i stort behov av sällskap, samtidigt som jag vill vara själv. jag vet inte. mitt huvud och min kropp är total kaos. jag vet fan inte vart jag skall göra hän allt.

Av djess - 24 mars 2008 16:35


det finns inget paketpris till graspop i år. det går på 2360 pix. och det är en hel jävla del...jag vet inte. jag VILL dit, men frågan är om de som jag peppat är beredda på att pröjsa så mkt.

jävla skit. jag behövde inte det här just nu. jävla stefan på festivalbussen.com. jävla dig.

Av djess - 24 mars 2008 14:45


sådär. ett varv på slingan avklarat. ett mail ivägskickat till festivalbussen.com. jag måste försöka ta reda på ifall det finns ngt billigare alternativ..hrm.

nu skall jag duscha, handla, lämna film, hämta morbror, äta middag, kanske en bit kladdkaka, sedan kanske filtan ringer och hör om jag skall med hem till roger.


mina kläder luktar vitsippor.

coolt.

Av djess - 24 mars 2008 13:34


det är inte lätt alltid. det var visst ngn som glömde berätta för mig om alla svåra val jag kommer ställas inför i mitt liv. ngn glömde bort att tala om hur jag skall göra med allt.

Av djess - 24 mars 2008 00:30


båda versionerna är grymt bra, men jag vill ändå framhäva denna, det är annorlunda och så klockrent, hennes röst är precis lika bra i verkligheten. hon höll på att blåsa omkull srf med sin stämma. är det inte mäktigt så säg.


varsågoda.

within temptation - running up that hill

Av djess - 24 mars 2008 00:24


pappa har frågat efter mig. flera ggr förra veckan har han ringt till mamma och frågat lite om mig i förbifarten. han har inte ringt hem till mamma på flera månader.

i fredagskväll hade jag en oerhörd lust att köra hem till pappa och knacka på och föreslå att vi glömmer allt, jag saknar dig, vi blir vänner nu, kom så hittar vi på ngt. vill du se hur bra jag kör bil?

men jag kunde inte förmå mig.

kanske borde jag samla kraft och vara den starka och vuxna av oss? för han verkar helt oförmögen till det. och sanningen är, jag behöver verkligen min pappa.

Av djess - 23 mars 2008 21:52


vad livet är annorlunda utan mobil.

ha. så märkligt..

Skapa flashcards