Alla inlägg under mars 2008

Av djess - 24 mars 2008 23:32


vart har hon tagit vägen? ge mig länk, whatevah, jag behöver henne.


hur hittar jag till broby? varför skall banhannah bo där?

varför kallas hon banhannah och varför är min bror där, EGENTLIGEN?



Av djess - 24 mars 2008 23:09

ibland behövs det ngt extra. ngt speciellt. vid väl utvalda tillfällen plockar jag fram små guldklimpar, som jag aldrig skulle älta, bara åtnjuta vid speciella tillfällen. som ikväll.


sigur rós - saeglopur

Av djess - 24 mars 2008 22:58


kan ngn vänlig själ påminna mig om att köpa en styck fingervante till min högra hand som jag kan använda när jag sitter vid datorn så att jag inte riskerar att förfrysa några av mina fingrar? eller kanske rentav hela handen. hurfan skulle det gå med bara en hand, liksom?


tack på förhand.

Av djess - 24 mars 2008 22:49


bara så ni vet så är timrå jävligt fina. jämtin borde bli fistad och doppad med huvudet före i vinäger. och linköping är nästan lika fina som timrå, dem också.


heja magnus.


(förhoppningsvis det töntigaste inlägget jag ngnsin skrivit om hockey)


mörrum kvalade upp med j20 till södra elit, mot norrköping, vann i sudden, och min bror gjorde världens snyggaste mål och tog hem titeln som årets inhopp.

PUSS.



Av djess - 24 mars 2008 22:45


jag saknar min bror. kom hem. så hittar vi på ngt. jag kan ligga i din säng på ditt rum och må dåligt tills du kommer på ngt skoj så jag kan skratta bort det onda, lägga plåster på såret, låta dig blåsa och skämta bort allt ont. mår man dåligt fungerar jeppes säng och hans snack om allt och inget. det kan omöjligt finnas ngn bättre medicin mot inre smärta.

Av djess - 24 mars 2008 22:41


ge mig filmtips så får du en snus.

ge mig boktips så får du ett tuggummi.


Av djess - 24 mars 2008 22:36


anledningen till att jag håller mig från vissa saker är för att jag blir beroende SÅ snabbt.

av vad som, kan jag tänka mig. svagsinnad människa. 8/

nej. det tror jag inte att jag är.

MEN, nu är mitt stora beroende yatzy och jag är en hejare på det ibland. som idag. idag krossar jag vem som helst. och jag är en mkt dålig vinnare idag, jag HAHA!:ar er rakt i ansiktet, fnissar när det går dåligt för andra, kaxar måttligt och kammar hem seger efter seger.

ni vill kanske kräka på mig, men ni måste ändå erkänna, att jag är jävligt grym. och vem vill INTE vara bundis med en grym yatzyspelare?

Av djess - 24 mars 2008 21:13


det var fan vad ni droppar in.

hej?

Ovido - Quiz & Flashcards