Alla inlägg under mars 2008

Av djess - 26 mars 2008 11:43


ni skulle se mig nu, tar mig hukandes fram, gungar lite. min rygg har låst sig och gör jätteont. det händer rätt ofta att jag åtminstone får mkt ont i ryggen och som en bonus låser den sig vissa dagar då jag kanske misskött mig. vad vet jag om vad min kropp tänker när den straffar mig?


iaf. jag måste göra mig av med mitt ryggont nu. jag skall springa och det går inte under dessa förhållandena. skall jag göra ett snabbt ryck och hoppas på det bästa?

Av djess - 26 mars 2008 11:11


jag vaknade och vred mig i plågor. min mage höll på att döda mig.

så var det mensvärken som satt igång. så skoj.

som jag har längtat.

Av djess - 25 mars 2008 23:12



kom. låt mig få gå och lägga mig med ett jämnt antal besökare nu.

komsi. du får kladdkaka.

Av djess - 25 mars 2008 23:06


huuur i hela friden kunde jag glömma bort att köpa snus?

jag hatar mig själv lite.

det är bara till att brumma iväg till statoil. jag och skruttebangbang.

Av djess - 25 mars 2008 23:01


byta design, vore det ngt kanske? omväxling förnöjer och eftersom jag måste göra ngt åt allt i mitt liv vore det kanske inte helt fel att även inkludera bloggen. grönt är visserligen skönt, men omväxling..ja, det förnöjer.


ja?

Av djess - 25 mars 2008 22:52


det blev plötsligt oroande kallt, strax efter det kom snön. sedan kom regnet och med det följde blasket. sedan blev det kallt igen och då frös det på och man fick stötta sig fram, glida emellanåt. man svor som fan och halkade kanske och slog upp ena knäet. sedan verkade det lugna sig, för solen kom fram, men som en fet käftsmäll började cirkusen om från början.


jag vägrar gå med på det här. kan man lägga in sitt klagomål hos ngn angående det här eller skall jag klaga på den gud jag inte tror på?

Av djess - 25 mars 2008 17:39


jag har fruktansvärt tråkigt. då blir jag oftast irriterad. som nu. nu sitter jag och surar och matstrejkar. jag övervägde att skrika också, men ansåg att det inte skulle klä mig för tillfället.


what to do?

Av djess - 25 mars 2008 16:45


min älskade älskade lilla gosse gick genom isen i vår pool. han brukar sitta vid nedersta trappsteget och dricka lite vatten ibland, idag fick han tydligen för sig att GÅ UT på isen. jeppe stod i duschen och råkade av en händelse se precis när gossen gick genom isen och började skrika, lyckades överrösta dammsugaren som jag härjade med. det enda jag hörde var 'beb, drunkna' och när han kastade sig ut från badrummet var jag redan vid poolen och drog upp den lille kraken, blötare än ngnsin. han skakade och jag var minst lika blöt och mitt hjärta var nära att bli min död. nu har jag torkat det värsta och han hr finslipat det sista med sin tunga. han ligger i min säng och blöter ner lite, men det är det värt. hellre det än en livlös gosse i poolen. usch.


jag har snyftat klart nu tror jag.

Ovido - Quiz & Flashcards