Alla inlägg under mars 2008

Av djess - 28 mars 2008 13:44


jag skall lägga mig ner och gråta och hoppas på en död.

ringde från ett ställe och gav mig jobb om jag hade tillgång till bilen hela tiden. vilket jag inte har. så näset och pissungen kan dra.

jag blir sådär omoget arg.


helvete!

Av djess - 28 mars 2008 13:42


nu har jag sökt ungefär tretusen jobb. massa omöjliga jobb. jag kunde likväl sökt till en cirkus, och som isabella, påstått att jag var akrobat. eller varför inte ljuga ihop att jag är en grym kock?


fan för arbetslöshet. fan för sverige. fan för allt.

Av djess - 28 mars 2008 13:00


jag har ju som alla kanske vet, tackat nej till jobb i norge.

nu ringde vääärldens trevligaste tjej och undrade om jag trots allt inte var sugen. men jag tackade nej. jag har räknat på det och bara över sommaren så tjänar jag knappt ngt värt. eftersom jag får stå för boende själv..och så. men ändå. hon var jättetrevlig och glad. åh. jag hade gärna jobbat med henne. hon skrattade och önskade mig lycka till med allt. söt.


ångestångestångest.

Av djess - 28 mars 2008 10:48


pelle hittar på fler fyndiga sätt att väcka familjemedlemmar på.

jag hatar honom lite mer för varje dag.

Av djess - 27 mars 2008 23:53


gudarna skall veta hur gärna jag vill vara liten igen. jag kan tänka mig att gå hela vägen tillbaka till tolv år. ännu längre, men vid tolv..tja, det var en bra tid. jag saknar högstadiet. jag saknar min klass. det är min klass. den enda klassen för mig. klockren på alla sätt. jag hade kul. jag lärde känna många. nästan alla på hela skolan. jag umgicks sällan med dem utanför skolan, då var jag med mina äldre vänner. men jag hade lika kul med bådera. jag skaffade mig jävligt många udda vänner ute på rökrutan. jag fick nya vänner i hjälpgruppen för matte, som var sista timmen på fredagar. amanda, ett år yngre, brukade vara med där ist för på sin lektion. jag lärde känna en hel del när jag hoppade av franskan och bytte till engelska.

hela tiden lärde jag känna nya människor. när jag började gymnasiet slutade det. och kontakten med klassen upphörde också. man tänker att man skall höra av sig, att man skall ses, man lovar varandra när man springer ihop på stan, att nu tar vi tag i det här och ses ngn dag. vi lovar verkligen just då, men vi glömmer bort så fort vi säger hejdå.

det är nog inget illa ment, men det bara är så. jag hatar det ibland. inte för att jag på ngt sätt är missnöjd med mina vänner jag har, men de kunde varit fler. men man växer väl ifrån varandra. vi är ju inte riktigt samma människor som vi var då. även om det är den människan vi ser när vi stöter ihop med ngn från klassen.

jag längtar till nästa klassfest. när den blir. om den blir. det kommer bli skoj


jag har rätt att sakna ibland.

Av djess - 27 mars 2008 23:10


jag har inte varit hemma ngt idag, förrän nu.

jag sprang i förmiddags och sedan dess har jag varit hos felicia. roger slöt upp med oss efter jobbet. fika, snacka politik och dokumentären 'planeten' och slutligen företag. det var givande och mkt trevligt.

som en jävligt sjysst avslutning på en bra och solig dag tittade vi på the notebook. och jag förlorade mig totalt i den. jag blev förälskad. på riktigt. den är så..oerhört vacker.

titta på trailern och njut. och se resten för hela friden.


och förresten, vad har NI gjort idag?

Av djess - 27 mars 2008 00:08


det verkar som att jag alltid går åt fel håll. jag har en tendens att såra människor. de jag inte vill såra. jag vet inte vad det är med mig som gör att jag föredrar att ha taggarna utåt mot de som betyder ngt.

det gör ont i mig, att jag så ofta faller tillbaka dit.

det är precis som allt jag rör vid eller lägger tid och kärlek på förstörs.

det är inte min egentliga mening att vara elak och dålig.

det är bara jag som är helt jävla fel i huvudet.

förlåt mig, allihopa, för det.

verkligen, förlåt.

Av djess - 26 mars 2008 23:57


okej. jag inser nu att mitt förra inlägg kanske var en aning overkill.

en aning..men vi låter det gå obemärkt förbi?

Skapa flashcards