Alla inlägg under mars 2008

Av djess - 30 mars 2008 18:52


igår blev det en liten roadtrip. jag, hanna och felicia lånade mammas bil och drog till skåneland och härjade runt i lund. länge och väl irrade vi runt i centrum, nicke förklarade senare att den staden är till för att cyklas i, inte köra med bil, och jag förstod det, så krångligt som det var att ta sig fram där. ett råd till er som funderar på att köra till lund - håll er utanför centrum för allt i världen.


tillslut hittade vi till nicke, kollade på film och tjötade om allt och inget. vi dumpade filtan där och brummade hemåt runt elva på kvällen.

det var en jävligt najs kväll och vi hade sjukt kul i bilen både på dit och hemvägen. bra musik gör susen. speciellt musik från nittiotalet.

vad har ni gjort i helgen?


nu inväntar vi hockey. heja timrå, heja linköping.

Av djess - 30 mars 2008 18:50


påminner ni mig om att jag skall ta mig ner till torget och gå inom tobaksaffären och tjata på pia om jobb?

fan, vad fint av er. <3

Av djess - 30 mars 2008 16:52



så brände pelle all mat. ställde in skiten i ugnen och gick och spelade spel. jag blir tokig. jag är så arg att jag inte ens är arg. jag...AAAAH!!

Av djess - 30 mars 2008 15:06


vissa dagar funderar jag på att säga upp bekantskapen med er alla.

sådär på riktigt. jätteriktigt. det är de dagarna jag känner att jag nog inte orkar mer. att jag faktiskt inte klarar mer. då jag inte vill ha med ngn att göra. idag är en sådan dag. idag vill jag inte ha med er och göra.


men det är hockey ikväll. det blir ingen ishallsterapi, men det är hockey iaf. och imorgon skulle kunna bli en bra dag, om det inte vore för det jag har i mitt huvud som måste ut.

Av djess - 30 mars 2008 14:24


jag är trött på söndagar. de är fula och tråkiga. alla lägger sig till med ngn speciell 'det är söndag och då måste man vara tråkig och inte göra ngnting'-attityd. jag hatar det.


jag är trött och rätt irriterad över mig och min korkade skalle.

Av djess - 30 mars 2008 13:48

jag började precis lipa för att jag inte förstår hur man får en länk till ett ord, bara. jag blev jätteirriterad och sedan började jag gråta.

jag är så ofrånkomligt jävla trög.

jag förstår inte varifrån hanna får att jag är smart och snabbtänkt.

Av djess - 29 mars 2008 13:03


björn var liksom knappt tre mil ifrån mig igår. och jag var här. HÄR.

hrmpf.

Av djess - 28 mars 2008 13:47


så har varken jag eller min karl ngt liv, då vi ligger på topp tjugo av mest avktiva bloggarna.

fan för det också. fan för mig. fan för bloggagratis.

Skapa flashcards