Alla inlägg under januari 2008

Av djess - 14 januari 2008 13:42


jag har seriöst ont i nacken och ryggen. det är för att jag har den jävla mobbade pallen att sitta på när jag hänger vid datorn.


att inte ha ett fast jobb suger så jävla hårt.

jag undrar hur det är med mannen på mitt jobb. min älskade. han ligger för döden. när jag jobbade i fredags var det massa anhöriga där och hälsade på. tog farväl. grät. bestämde kläder han skulle somna in i. testamente, massa sådant. det kändes riktigt tungt, jag ville så gärna gråta med dem, men det går ju inte. det är vi som skall vara starka då.


alltid skall jag tillhöra dem starka.

Av djess - 14 januari 2008 11:10

det är rätt otroligt vad jag har musik från olika tillfällen i mitt liv. millencolin får mig att tänka på våren 05. mötley också. 'love generation' med bob sinclar och 'a sorta fairytale' med tori amos samt 'echo' med incubus får mig att tänka på mitt förhållande med martin. och snö. edith backlunds 'rosie' (så otroligt jävla vacker för övrigt) får mig att tänka på huddinge, solnedgångar man spenderade med öl på balkongen med utsikt över gröna blad, villaområde och lekande barn. social distortion får mig att tänka på evigt festande med filtan, emma, johan och alex höstterminen i ettan. nattbad, nakenbad och tatueringar. snook får mig att tänka på alla flipp med filtan och julya. 36 crazyfists får mig att tänka på martin och den långa väntan och längtan efter felicia och hanna 07. listan kan göras jääävligt lång. varenda en av dessa grupper eller låtar är som..en doft. från en tid. eller en person. ett minne. som man värdesätter jävligt högt.

regina spektor. varenda låt jag har med henne, förutom braille, får mig att tänka på sveg. det var en femton timmar lång resa dit och hem, man hann lyssna på rätt mkt. framförallt lyssnade jag på henne. världens bästa vecka ngnsin.

gud. utan musik vore mitt liv ingenting. jag behöver den. jag skapar fina minnen med den. det är som att konstnären behöver färg. jag skapar med musiken jag lyssnar på.
jag älskar tamigfan musik mest i hela jävla världen.

Av djess - 14 januari 2008 10:48


jag dör lite. av skratt. will ferrell äger.

Av djess - 14 januari 2008 10:18



det är sol ute. :)

Av djess - 14 januari 2008 09:14



tror ni att det slutade tuta upptaget en enda gång under timmen jag ringde? va? tror ni det? jag är rätt säker på att jag ringde en gång i minuten i nästan en timme. utan att komma fram. det är så att man kan börja gråta av frustration.

de har telefontid mella 15-16 senare idag. kommer jag inte fram då skall jag vidta drastiska åtgärder.

Av djess - 14 januari 2008 08:07


erik kammade in högsta och enda vinsten. med en superblogg.


http://hockeyfruns.blogg.se/

den är klockren.


jag sitter här och försöker ringa gyn. de har telefontid mellan åtta och nio. gissa om det ngnsin går att komma fram?


Av djess - 13 januari 2008 19:02


har ni ngt tips på blogg värd att läsa? jag vill ha ngt nytt. skoj. det är sådana här dagar som jag saknar schulmanbröderna. faktiskt. speciellt alex. även om jag inte är särskilt förtjust i honom som person så älskade jag hans blogg. och karlfan uppdaterade stup i kvarten.


ge mig.

Av djess - 12 januari 2008 18:47


jag saknar sveg. det är jämt ett jävla tjat om sveg från min sida, men så är det. att jag saknar sveg. jååni och björn kan vara det bästa festivalfyndet ngnsin. det är synd att det är så jävla långt åt helvete och att det kostar en weekendresa till värmen att ta sig dit. det känns helt sjukt eftersom det är inom detta landets gränser. men, när jag skaffat mig en fast inkomst så skall jag inte bara spara till min långresa utan också till ett par dagar i härjedalen med de skönaste människorna jag träffat.


jag är för övrigt seg. så jävla seg. jag har fortf på mig linnet från igår, sminket sitter där det skall. utkladdat runt ögonen, svart och geggigt, ungefär. jag luktar säkert hallon också. det är ett under att min familj kommer i närheten av mig när jag glider runt såhär äcklig.


nu skall jag kleta på lite mer nivea på läpparna och se ifall ngn vill spela fia. för tvn är upptagen, jävla fotboll på tv. skitfotboll.



Ovido - Quiz & Flashcards