Direktlänk till inlägg 29 januari 2008

LACKA INTE UR PÅ MIG FÖR ATT NÅGRA ANDRA LEVER SOM PARASITER KRING DIG

Av djess - 29 januari 2008 22:18


jag har en sak och säga allra främst, och det är att JAG har inga skyldigheter till någon av er, mina vänner. jag är inte skyldig er ngt, för jag har inte tagit del av några av era 'tjänster' eller gästfriheter. jag har inte praktiskt taget bosatt mig i era lägenheter, ätit av er mat, rökt av era cigg, stökat upp och snackat skit. jag har mina egna pengar, mitt egna hem, mina egna cigg.

framförallt är jag inte skyldig DIG  någonting. du har aldrig gjort mig ngt, jag har aldrig gjort dig ngt. vi är vänner, men inte så långt skridet att vi går genom eld för varandra. vi ringer inte varandra varje dag. vi ringer faktiskt aldrig varandra. vi har roligt när vi ses och är ute.


EN gång den senaste tiden har jag varit hemma hos dig. två ggr om vi räknar i fredags när jag hämtade min alkohol - inte ens fem minuter. om du anser att jag pga det är skyldig dig ngnting så har du problem. seriösa sådana också.

jag kunde inte för allt i världen förstå varför du blev arg på mig i fredags och drämde igen dörren på bilen så att rutan lossnade sedan.

jag kunde inte förstå varför JAG som inte gjort dig ngnting ngnsin skulle dra åt helvete, enligt din mening.

men nu vet jag. att du blev förbannad. att du visst kommer ihåg. och att du tyckte att jag var osjysst som vägrade ta en för mkt i bilen trots alla poliser och vakter. du tyckte att jag kunde ställa upp för dig så som du ställt upp för mig.

med vad, undrar jag då?

med vad?


jag var inte arg, men nu börjar jag fan undra. är det såhär det skall vara?

ta förfan inte ut din ilska på ngn som aldrig ställt till det för dig, som aldrig går och drar i din lägenhet, som inte ens har varit på ngn av dina fester den senaste tiden.

ta det med dem som ständigt sitter därhemma hos dig, i din soffa.

för det där har INGET med mig att göra.


tack.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av djess - 2 februari 2009 15:13

  vi gör såhär istället; denna bloggen får stå kvar tills alla mina läsare hittat till den nya.         http://jesswylde.blogg.se   ses där.   ...

Av djess - 13 januari 2009 13:14

    det är så bra att jag vill gråta:    

Av djess - 13 januari 2009 12:48

    jag och min bror snackade könsneutrala namn en dag. att det vore rätt coolt om jag hade hetat charlie. typ. eller sam. som förkortning ni vet.   då kom han tänka på en tjej i karlshamn. hon heter charlie frank.   frank är hennes efternamn. DET ty...

Av djess - 13 januari 2009 12:40

    jag skall ut och springa. men jag har inte kommit ngnstans än. vad jag vet. jag sitter här och snurrar på pysens stol, sörplar kaffe och lyssnar på nikola. jag hittar tusen saker att göra istället för det jag borde. dessutom är jag trött. då kän...

Av djess - 13 januari 2009 12:14

    nikola sarcevic - roll, roll and flee

Ovido - Quiz & Flashcards