Alla inlägg under december 2007

Av djess - 9 december 2007 12:34



vilket skit det blir ibland. jag vill så gärna, nu har jag så sjukt ont i hela kroppen, i mitt jävla hjärta, jag vaknade imorse och undrade varför det gjorde ont. det är ju du. dududu. det finaste som hänt mig.

det här är inte lätt. inte det minsta.

Av djess - 8 december 2007 17:57


jag är tokglad för att marie vann, det här ger så oerhört många valmöjligheter till amanda. hon kommer kicka ass med sin egengjorda musik. vänta ni bara.


annars har jag PRECIS stigit upp ur sängen. kom hem från bromölla klockan tio i morse. åt en macka och slängde mig i sängen. det var skoj igår, jag och åmål hade riktigt skoj med imitationer av björn gustafsson (jag vann med hästlängder), jocke slöt upp med oss inne på biljard. hela kvällen skrattades det åt hans otroligt dåliga skämt och hans kassa raggningsförsök på både mig, malin och resten av bks brudar. full och...hög, förmodligen, men vad bryr jag mig.


malin (åmål) gick lös inne på mcdonkan och skrek att hon ville ha en angusburgare. då kom asflabbet igen, personalen fick tal om för hnne att hon var på fel ställe, anugs fanns på burger king och  hon var här. jaha, sade hon bara, då vill jag ha den största där, och pekade på menyn.


hände massa tokigt, men huvudet kommer inte igång än. återkommer.

tjeo!

Av djess - 5 december 2007 18:42



dagen började helt dumt. gick upp en timme för tidigt. vid sju ist för åtta. fatta irritationen hos en nittonåring som älskar att sova, som alla tonåringar, antar jag.

menmen. bara att bita ihop. språngmarsch ner till stationen. hinner köpa biljett (FYRTIO SPÄNN) och då säger ngn monton kärring i högtalaren att tåger är ungefär tjugo minuter försent. vilket i sin tur leder till att jag inte hinner till min körlektion, vilket i sin tur innebär att jag slängt FYRTIO JÄVLA SPÄNN RAKT I SJÖN! in på pressbyrån, tigga om att få låna telefonen, ringa till skolan och prata med bosse, palla debitera då. det löste sig. hem i regnvädret, ner i soffan under massa filtar, då ringde peter min körskolelärare och ville ha tillbaka mig vid fyra. okej sade jag.

efter ett tag ringde madde från vikarieexpeditionen, WOW, jobb imorgon. trevligt. ngt bra idag.


men när jag sedan insåg att jag bara har fyra kronor kvar på kortet utan en enda julklapp inköpt (jag har typ inga pengar alls, men ändå) fick jag en jävla knäpp. jag kan inte låna pengar, vi vet ju alla att man behöver vartenda korvöre man har till julklappar, julskitmat och julrövpyssel. BAH. jag har fyra kronor. jag får köpa femtioöres tuggummi och ge. fast..de kostar en krona nu så det är rätt kört.


en annan anledning till min irritation och surmulenhet är att jag inte ätit ngt sedan frukost så illamåendet kom på bussen hem, det har gått exakt två veckor sedan jag blev utkastad.


plus en del annat som ligger och ruvar.

usch..

Av djess - 4 december 2007 22:30



HUR MÅR NI?


HEJDÅ!

Av djess - 3 december 2007 23:08


häromdagen när jag väntade på en buss så såg jag en kille på en annan buss, han satt vid ett stort fönster i bara linne och han spände sig. alltså, jag menar verkligen allvar med att han spände, hans ansikte såg helt ansträngt och rött ut, han såg ut som han skulle skita, hade ett fult jävla flin och gjorde allt för att visa hur mkt muskler han hade för hela bussen.


det är otroligt fult. alltså, det är ju osmakligt. löjligt.

vem fan bryr sig?


honom störde jag mig på.

Av djess - 3 december 2007 22:31



om ni tittar till höger så ser ni att det numera finns en omröstning. ta dig gärna tid att svara!

spännande, ack så spännande.

Av djess - 3 december 2007 21:46


jag har druckit otrligt mkt kaffe idag. jag springer på toa minst en gång i halvtimmen.


jag har frossat i fia med knuff och idol idag. hade tidig körning så jag var hemma vid tolv.

nu är jag mest slö och måste ge mig ut i regn och rusk för att köpa snus.

fan för ett beroende.

jag har dessutom sovit på ett konstigt sätt så min rygg gör vansinnigt ont när jag vrider på mig. knas va?


jag känner mig fruktansvärt tråkig och ointressant.

Av djess - 3 december 2007 17:20



alltså, en av mina dikter har blivit vald av redaktionen. de har en sådan grej på poeter.se. red.val och så en fet jävla stjärna.

nu har ju inte jag hängt där på evigheter så jag hade INGEN aning om detta. varför fick jag inget mail? när hände det?

MEN FAN, SÅ SKOJ! :D


återkommande begär
vars törst kan mildras
först
när läppar formar
ett stumt O
smaklökarna gör volter
går ner i spagat, upp i brygga
spelar på stämbanden

och munnen fylls av smaken
begäret minskar och suckar
av tillfredsställelse

choklad, gud så gott.

Ovido - Quiz & Flashcards