Direktlänk till inlägg 27 november 2007

du får mig att vilja kräkas.

Av djess - 27 november 2007 22:05


det är mkt jag har svårt för att hantera. det finns mkt jag visar mitt förakt mot helt öppet. det finns personer som gör saker som jag kan säga till utan att skämmas, att jag tycker att de är äkta svin och de får mig att vilja kräkas.


men det finns ännu en sak. som just nu, här, får mig att må illa. som aldrig förr. och som jag inte kan hantera.

det är lögner. jag förstår mig inte på människor som ljuger. som kan titta en person rakt in i ögonen och helt kyligt dra iväg en lögn.

att ljuga för en person man sagt sig älska. ljuga för en vän. för sin partner, för vem som helst.

en liten vit lögn för dagen är inte världens undergång, det gör vi alla. de där harmlösa lögnerna.


det är just det att jag avskyr att känna mig dum. lurad. jag blir nästan mer arg på mig själv än lögnaren. varför i helvete anade jag inget? jag svalde hela jävla köret. grundlurad. en idiot.

jag TOTALT avskyr den känslan.

hr svårt kan det vara att spotta fram sanningen? vet vi inte alla att sanningen kommer fram för eller senare. det är vida känt. säkerligen finns det många som lärt sig den läxan.


lögner. fyfan vad bedrägligt. tacka fan vet jag ärlighet. det är inte alltid det lättaste, men det är det rätta. och i valet om sanning eller lögn finns det bara ett rätt.


jag vet inte varför det här gör mig så uppskärrad ikväll.

det bara är så. just ikväll.


säg som det är. stå upp.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av djess - 2 februari 2009 15:13

  vi gör såhär istället; denna bloggen får stå kvar tills alla mina läsare hittat till den nya.         http://jesswylde.blogg.se   ses där.   ...

Av djess - 13 januari 2009 13:14

    det är så bra att jag vill gråta:    

Av djess - 13 januari 2009 12:48

    jag och min bror snackade könsneutrala namn en dag. att det vore rätt coolt om jag hade hetat charlie. typ. eller sam. som förkortning ni vet.   då kom han tänka på en tjej i karlshamn. hon heter charlie frank.   frank är hennes efternamn. DET ty...

Av djess - 13 januari 2009 12:40

    jag skall ut och springa. men jag har inte kommit ngnstans än. vad jag vet. jag sitter här och snurrar på pysens stol, sörplar kaffe och lyssnar på nikola. jag hittar tusen saker att göra istället för det jag borde. dessutom är jag trött. då kän...

Av djess - 13 januari 2009 12:14

    nikola sarcevic - roll, roll and flee

Ovido - Quiz & Flashcards