Alla inlägg under oktober 2007

yes

Av djess - 12 oktober 2007 21:48



jag är fortfarande en grym bilförare. jag äger vägarna. jag är dock en född fartdåre och har en känsla av hur det skulle kunna sluta om jag ine ser upp.


jag har ett par skönhetsproblem.

jag skall pierca mig, och det är två ställen jag velat göra det på toklänge, sidan av läppen eller septum. det är jävligt bra för ingen jag känner har sådana där piercings så oavsett vilken jag väljer kommer jag inte känna mig dum. fast..min bror och vissa andra blir upprörda när jag överväger septum. och jag har kommit på att det ser snyggt ut med två ringar i läppen. det ser bra ut.


hrm..så. ja, vad tycker ni är snyggt? jenno, du behöver inte svara för jag vet redan vad du tycker om hål i ansiktet 8)


sedan håret.. alltså, vissa dagar vill jag fortf ha det rött. vissa dagar vill jag göra de där två tjocka blonda slingorna. och ibland vill jag raka ena sidan bara lite mesigt. nu vet vad jag menar. unefär som millan i tjenare kungen?


gah. jag vet inte. jag gillar min raklugg, men den funkar inte med rakad sida. och rött blir för dyrt. i längden alltså.


vilka problem man kan skaffa sig en fredagskväll när andra drar på fest.

Av djess - 11 oktober 2007 14:07



det kommer gå käpprakt åt helvete med den matchen. mörrum är bra, givetvis, men frölunda är grymma och det sägs att mörrum skall vara glada om de släpper in som mest nio mål.


mörrum behöver målgörare. så in i. och lite fart på vissa. och smäll på käften på vissa så de vaknar upp och inser att det är hockey de spelar på isen.


jaja. vi får se. jag lider lite med mörrum, det är inte lätt bland alla de topplagen, men de kämpar iaf. de slutar inte spela. och de ville till denna serien, så.


hejaheja.

Av djess - 11 oktober 2007 02:33


jag älskar derek i greys anatomy. jag älskar filtan - min cokladbit till kaffet. jag älskar tori amos. jag älskar eldfärgerna i löven. jag älskar att träden brinner så vackert. jag älskar regina spektor. jag älskar harry potter. jag älskar sushi för nybörjare. jag älskar marian keyes. jag älskar apelsinfestis. jag älskar pantera. jag älskar anders fridén. jag älskar tanken på att bli sambo. jag älskar ordet sambo. jag älskar katter. jag älskar den friska stickande kylan rakt upp i näsan. jag älskar höstlegender. jag älskar heroes. jag älskar sömn. jag älskar böcker. jag älskar ord. jag älskar tvspel. jag älskar oboy. jag älskar hans alldeles speciella doft. jag älskar den lila bagen. jag älskar sengångare. jag älskar rött. jag älskar så mkt inatt.


det är så länge sedan.

istället för att deppa inatt så älskar jag. oj, vad omväxling förnöjer.

Av djess - 10 oktober 2007 19:15



jag har nästan räknat timmar, minuter..rent av sekunder fram till denna dagen. klockan nio.

då smäller det.


gud, sluta göra mig beroende av tv!

Av djess - 10 oktober 2007 13:58



varför googlar man 'måste kissa'?

och hamnar här.


så skojsigt.

sluta kissa på min blogg 8(

Av djess - 10 oktober 2007 13:23



den 12 november börjar jag en intensivkurs för körkort. i kristianstad.


sug på den, ni!

Av djess - 10 oktober 2007 00:26



godnatt och sov så gott, vi ses imorgon.


och nisse bajs, länka gärna kottens blogg så jag får se hur det går för honom.

Av djess - 9 oktober 2007 23:43



snart får pelle en ny säng. yays, liksom! vi råkade ha sönder den förra i..tja..stridens hetta, så att säga.


jag trodde aldrig jag skulle få uppleva det i verkligheten, utan föralltid sitta i soffan och skratta gott åt förödelsen på tv. visserligen är det ingen förödelse. och inte pinsamt heller. det är lite roligt. och lite lagom ångest sådär efteråt.


men nu blire helt nytt. den söng ändå på sista versen.

yays!

Ovido - Quiz & Flashcards